perjantai 5. elokuuta 2011

Tommi Keskisalo

Huomista Kalevan kisojen karsintaa odotellessa ajattelin kertoa kuulumisia Joensuun eliittikisoista. 

Vieressäni istui nuori tyttö, joka juttujensa perusteella oli suuri Tommi Evilä -fani. Miesten pituus oli käynnissä ja hän seurasi kiinnostuneena suosikkinsa kisaa. Tuntui kuin siellä eivät muut olisi hypänneetkään, koska hänen ja ystävänsä keskustelu pyöri koko ajan Evilässä. Jossain vaiheessa kisaa videotaululle ilmestyi Evilä aiemmin (ehkä keväällä) nauhoitetussa pätkässä, jossa hän muistaakseni kehotti yleisöä kannustamaan. Odotin vierustoverini innostuvan videosta. Kyllä hän innostuikin, mutta vähän eritavalla kuin kuvittelin.
"Koska sillä on ollu tollaset hiukset??", hän tokaisi hämmentyneenä.
Käännyin hölmistyneenä katsomaan, sanoiko tuon todella se sama tyttö, joka oli vaikuttanut yhdeltä Evilän kovimmista faneista. Kyllä, se oli hän! Evilä sanaili videotaululla pitkät hiukset hulmuten, kuten olemme hänet tottuneetkin näkemään. Tälle fanille Evilä ilmeisesti oli aina ollut lyhythiuksinen. Millä järjellä esität tosifania, etkä tiedä idolisi hiusmuodista tuota vertaa? Eikös jokaisen yleisurheilua vähääkään seuraavan pitäisi muistaa Evilän pitkät hiukset ja MM-kisojen letit?!
Sain lopulta hämmennyksen pois kasvoiltani ja jatkoin kisojen seuraamista, kunnes... Vierustoverini poistui katsomosta ilmoittaen lähtevänsä hakemaan nimikirjoitusta Tommi Keskisalolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti