lauantai 6. huhtikuuta 2013

Baby on board


Ensimmäinen lentomatka W:n kanssa meni loistavasti. Poika ehti nukahtamaan jo ennen nousua. Kone oli todella tyhjä, joten meillä oli käytössämme kaksi kolmen hengen penkkiriviä. W:n ei tarvinnut matkustaa sylissä vaan sai loikoilla penkeillä. Siinä oli tilaa leikkiä ja nukkua. Imetyksenkin kannalta oli hyvä, että oli oma rauha. Ehkäpä siitä intoutuneena W söikin 5 kertaa lennon aikana!:)

Lasku meni myös ongelmitta. Yritettiin tarjota tuttia, jotta korviin ei sattuisi. W söi sitä hetken, mutta sylkäisi pois. Eipä näyttänyt korvissa tuntuvan vaan poika leikki laskun ajan. Tosin lääkäri sanoi, että näin pienillä ei vielä välttämättä korvissa tunnukaan. 

Manduca oli kätevä lentokentillä, koska matkarattaat menivät ruumaan. Rattaat ovat upouudet Britaxit, mutta ne joutuivat kaltoin kohdelluiksi heti ensimmäisellä reissullaan. Niitä oli paiskottu ihan huolella ja yhdestä muoviosasta oli pala irti. Onneksi se ei ole näkyvä juttu, eikä ennen kaikkea vaikuta millään tavalla rattaiden toimintaan. Lentoyhtiölle lähtee tottakai reklamaatio.

Vältyimme itkuilta ja harmituksilta lennolla. Kiva! Tälläinen matkamies meillä oli toiveissakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti