lauantai 12. huhtikuuta 2014

Sylin täydeltä tikkareita

Meillä alkoi kesä jälleen huhtikuusta. Vietämme siis leirielämää auringon alla. W pääsee taas kokemaan paljon uusia juttuja. Tälläkin reissulla on ehtinyt jo sanavarastoon kertymään sellaisia uusia sanoja, joita tuskin olisimme Suomessa kuulleet. 

Kaikken eniten on W:lle kuitenkin kertynyt tikkareita! Respassa heti ensimmäisenä ojennettiin tikkaria pienelle matkaajalle. Siivoojat antavat tikkareita W:lle käytävillä, kaupoissa ja kaduilla W kerää tikkareita kaikenlaisilta kaupustelijoita heiluttamalla ja tervehtimällä jokaista. W ei syö tikkareita tai mitään muutakaan karkkia. Yleensä kohteliaisuudesta otamme kuitenkin tikkarit vastaan. Toisinaan yritän sanoa, ettei W syö tikkareita, mutta ei sekään auta. Siinä vaiheessa karkki on jo annettu lapsen käteen. Onneksi W ei tiedä, mitä ne ovat, joten saan vielä napattua talteen.:) 
Tikkareissa on se hyvä puoli, että ne menevät pieneen tilaan. Suomessa annetaan aina ilmapalloja. Ne eivät mene pieneen tilaan, mutta eipä niitä tarvitse säilöäkään. Poksahtavat kuitenkin:)
Pienen pieni pala saalista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti