torstai 22. syyskuuta 2011

Eläkeläiset huomioliiveissään vs. univormuiset turvamiehet

Ulkomailla kilpailijoista pidetään hyvää huolta ja palkinnot ovat parempia kuin Suomessa. Myös vaimolla on paremmat oltavat ulkomaan kisoissa. Suomessa ei ole tapana antaa ilmaista lippua edes valmentajalle, joten vaimona niistä on ihan turha haaveilla. Toisin on muualla Euroopassa.

Viime kesältä jäi parhaiten mieleen Huelvan turvamiehet. Siis huom, turvamiehet! Ei eläköityneet seura-aktiivit, jotka Suomessa vahtivat katsomoja huomioliivit päällään. Nämä turvamiehet olivat puna-harmaisiin univormuihin sonnustautuneita nuoria miehiä. Ei sillä, ettäkö kotimaisissa järjestyksenvalvojissa olisi jotain vikaa..Ehkä ovat turhan tarkkoja joskus, mutta hyvin saattavat hekin hommansa hoitaa. 

Kävelin kohti stadionin lipunmyyntiä, tosin tietämättä missä se sijaitsee, kun turvamies vinkkasi minut luokseen ja päästi sisään. Hän tiesi ennestään, että olin Jussin vaimo, eli ihan random-kohtelua en saanut. Ystävällinen turvamies vielä kertoi, mihin suuntaan lähden stadionin takana kävelemään päästäkseni korkeuspaikan luokse ja ihan ilman kysymättä. Huippu palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti